Intro/Title video

Intro/Titel video (max 15sec.)

€ 75,00

Intro/Titel video (max 15sec.)

€ 75,00

Intro/Titel video voor bijvoorbeeld een livestream, een reclameactie of Facebook. 

Met een intro video als deze maakt u een professionele indruk en creëert u een herkenbaar uithangbordje voor uw Facebook, YouTube of Twitch kanaal. 

Ruime keuze uit diverse templates die geheel naar uw persoonlijke content worden aangepast.

Promo video

Promo video "eigen materiaal" (max 1 min.)

€ 190,00

Promo video "eigen materiaal" (max 1 min.)

€ 190,00

Een promo video in hoge kwaliteit, welke bewerkt kan worden met filters en overgangen (indien gewenst). Deze videos zijn geschikt voor een korte promotie van een evenement of als 'teaser' voor een live-stream.

U levert hiervoor zelf (video of foto) materiaal/content aan, in een geschikt formaat en hoge kwaliteit.

Promo video "all incl." (max 1 min.)

€ 350,00

Promo video "all incl." (max 1 min.)

€ 350,00

Een promo video in hoge kwaliteit, welke bewerkt kan worden met filters en overgangen (indien gewenst).  Deze videos zijn geschikt voor een korte promotie van een evenement of als 'teaser' voor een live-stream.

Wij maken voor u een korte intro/titel video, spreken een voice-over in, of presenteren uw promo met een door u geschreven tekst, we maken een eindscherm en bewerken alles met mooie overgangen, tot het eindresultaat een heuse eyecatcher is.

Is teksten schrijven niet uw sterkste punt? Geen probleem! Wij kunnen een tekst of script schrijven voor uw promo video, geschreven door een ervaren schrijfster.

U verteld haar wat uw wensen zijn in een kort interview via de telefoon video-call of mail, en zij maakt hier een passende tekst van.